Sponsoren

Onze vereniging kan niet bestaan zonder de steun van sponsors en donateurs.

Voor het vervoer van onze deelnemers hebben wij de beschikking over een busje dat mede kan rijden door de financiële bijdrage van een groep trouwe sponsors. Door de medewerking van een groep vrijwillige chauffeurs kan ieder die dat wil daar gebruik van maken. Ook Stichting Invident, Stichting De Pinguins en Stichting Club en Buurthuiswerk rijden met deze bus. Onze bus is dus onmisbaar voor alle gebruikers.

Daarnaast hebben we enkele vaste sponsors die onze vereniging steunen.

  • Op maandag 8 november was de feestelijke finale bijeenkomst van RABO CLUBSUPPORT in Theater De Purmaryn in Purmerend. Daar werden de resultaten van Rabo ClubSupport 2021 bekendgemaakt. Wij mochten een cheque met een mooi bedrag in ontvangst nemen. Hartelijk dank aan iedereen die op onze vereniging heeft gestemd!
Anita en Clazien met de cheque.
  • Van Stichting Sint Nicolaas Comité Volendam  ontvangt onze vereniging een bijdrage uit de jaarlijkse huis-aan-huis collecte in Volendam.

Activiteiten
Nieuws
BOWLEN / CARNAVAL 18 FEBRUARI 2023 Op zaterdag 18 februari gaan we weer gezellig BOWLEN! Maar het is ook CARNAVAL dit weekend! Als je het leuk vindt, kun je in carnavalskleding naar de Bowling komen