UITJE DIERENPARK HOENDERDAELL ZATERDAG 8 JULI

Op 8 juli jl. stond het uitje van onze club naar Dierenpark Hoenderdaell in Anna Paulowna op het programma. We kunnen terugkijken op een mooie middag. Bas heeft er een verslag van gemaakt.

Op zaterdag 8 juli hadden wij een verrassingsuitje met ’t Nest.

Om 12.30 uur was het verzamelen en om 13.00 uur vertrokken we richting Dierenpark Hoenderdaell in Anna Paulowna. Het was heel gezellig in de bus, die gelukkig een goede koeling had, want het was ruim 30 graden.

Eenmaal in de dierentuin gingen we met de woensdaggroep lopen en al snel kwamen we bij de lama’s, die gevoerd mochten worden. Elke clubavond liep met zijn eigen groep en vrijwilligers door de dierentuin.

Vervolgens kwamen we langs de kamelen, pelikanen en papegaaien. Een stukje verder kwamen we in het losloopgebied waar de aapjes zaten. Vanuit hier liepen we verder naar de volgende aapjes, de maki’s. We waren precies op tijd, want ze werden gevoerd. In eerste instantie schrok ik toen de eerste maki op mij sprong, maar toen er 3 maki’s tegelijk op mij zaten, was het niet meer eng en best wel leuk.

We liepen door naar het restaurant waar we even konden zitten. Daar kregen we een ijsje, wat erg lekker was op deze warme dag.

Toen we uitgerust waren, gingen we nog even naar de vogels toe. We hadden een paar bakjes voer gekregen om de vogeltjes te kunnen voeren. En dat is best leuk, want dan komen ze op je zitten.

Daarna was het verzamelen om na een gezellige terugreis met de bus ietsje later dan gepland weer bij ’t Nest aan te komen.

Het was een hele gezellige middag!

Wij willen graag alle begeleid(st)ers bedanken voor hun inzet. Zonder hun hulp is dit soort uitjes niet mogelijk. Speciale dank aan Euroschilders voor de donatie en aan Clazien voor de organisatie.

KLIK HIER VOOR DE FOTO’S.