Wat bieden we

Bijna iedere avond heeft zijn vaste invulling, maar daarnaast is er elke maand wel iets bijzonders te doen.

VASTE ACTIVITEITEN

Maandagavond van 19.00 uur tot ongeveer 20.00 uur: 
GEZELSCHAPSSPELLETJES EN KNUTSELEN voor jong volwassenen

Het merendeel van de deelnemers is rond de 20 jaar. We spelen gezelschapsspelletjes naar keuze. Een aantal mensen knutselt liever. De leeftijd voor deze avond wordt niet heel strikt gehanteerd, maar de zeer jeugdigen worden naar de donderdagavond verwezen.

Dinsdagavond van 19.00 tot 20.30 uur: 
BEWEEGAVOND

Deze avond staat in het teken van beweging. Dat kan variëren van oefeningen doen tot dansjes of andere sportieve uitingen. Toch is er ook tijd voor spelletjes en knutselen. De leeftijd is gevarieerd vanaf ongeveer 25 jaar en ouder.

Woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur: 
VAN ALLES WAT

Op de woensdag is er een gevarieerd aanbod van handvaardigheid. Een deel van het jaar wordt er een jeu de boules competitie gehouden op de baan achter Sporthal Opperdam.
Deze avond is zeer populair en dus heel druk bezocht.

Donderdagavond van 18.30 tot 20.00 uur:
JONGERENGROEP

Op deze avond worden spelletjes gedaan en wordt er geknutseld met de jongste deelnemers van onze vereniging. En er wordt aandacht besteed aan seizoensgebonden feesten.

Op vrijdagavond is de club gesloten.
Zaterdagavond van 20.00 tot 22.00 uur: 
SOOS

Een paar keer per  jaar is er een SOOSAVOND.
Dan wordt er bijvoorbeeld een bingo georganiseerd, of een fotopuzzel van bekende filmsterren. Ook bezoeken aan optredens van populaire artiesten horen bij de soosactiviteiten.

CURSUSSEN

Regelmatig worden er korte cursussen of workshops gegeven. Deze vinden het meest plaats op de woensdagavond. Opgeven voor de cursussen kan meestal via inschrijving op de clubavonden of via de mail. Van deelnemers aan de cursus wordt een kleine financiële bijdrage gevraagd. Informatie over cursussen kan ook altijd via onze coördinatrice Clazien Veerman-Manshanden worden verkregen.

BIJZONDERE ACTIVITEITEN

De vaste activiteiten worden regelmatig afgewisseld met een bijzondere activiteit, zoals koken, een toneelvoorstelling bezoeken, een dagje uit, een paasmaaltijd, bloemschikken, bowlen en wat de inspiratie verder oplevert. Het clubseizoen wordt altijd afgesloten met een feestelijke activiteit, bijvoorbeeld een barbecue of een koud buffet.
Voor bijzondere activiteiten wordt soms een extra bijdrage gevraagd
.

Wie lid is van onze vereniging, mag één avond in de week naar ’t Nest komen en verder aan alle bijzondere activiteiten die we organiseren meedoen. De soosavond is een extra activiteit, waarnaast nog een andere activiteit kan worden bezocht. Het jeu de boulen is een extra activiteit op woensdagavond.

GROTE FESTIVITEITEN

Jaarlijks organiseren we twee activiteiten die niet alleen voor onze clubdeelnemers zijn bedoeld.

Sinterklaasmiddag:

Tijdens deze middag zijn niet alleen de deelnemers van onze vereniging, maar ook alle gehandicapte kinderen in de regio die géén lid zijn van onze club, van harte welkom. We vieren dit feest in De AMVO in Volendam. Van Stichting Sint Nicolaas Comité Volendam  ontvangt onze vereniging een bijdrage uit de jaarlijkse huis-aan-huis collecte in Volendam.

Kerstbrunch:

In december organiseren we een sfeervolle Kerstbrunch in De AMVO in Volendam. De deelnemers betalen voor dit feest zelf een financiële bijdrage.

We richten ons op deelnemers vanaf een jaar of 12, maar deze leeftijdsgrens moet met enige soepelheid worden benaderd. Tijdens iedere avond wordt geprobeerd alle aanwezigen bij de activiteiten te betrekken.

Eens per maand verschijnt een NIEUWSBRIEF waarin alle activiteiten worden aangekondigd. We hebben ook een eigen Facebookpagina (VVGV ’t NEST).

Activiteiten
Nieuws
RONDLEIDING KRAS STADION – FC VOLENDAM 24 MAART Op vrijdagavond 24 maart mogen we met de club naar het stadion van FC Volendam! We krijgen dan o