Sponsoren

Onze vereniging kan niet bestaan zonder de steun van sponsors en donateurs.Voor het vervoer van onze deelnemers hebben wij de beschikking over een busje dat mede kan rijden door de financiële bijdrage van een groep trouwe sponsors. Door de medewerking van een groep vrijwillige chauffeurs kan ieder die dat wil daar gebruik van maken.Ook Stichting Invident, Stichting De Pinguins en Stichting Club en Buurthuiswerk rijden met deze bus.Onze bus is dus onmisbaar voor alle gebruikers.

Daarnaast hebben we enkele vaste sponsors die onze vereniging steunen.

De Sinterklaasmiddag wordt mogelijk gemaakt door sponsoring door HandicapNL en Stichting Sint Nicolaas Comité Volendam.

– In 2020 ontvingen wij een gift van Diaconie Protestantse Kerk Edam.

– In november 2020 mochten wij een cheque in ontvangst nemen van het VSB Fonds Beemster.

Cheque VSB Fonds Nesttv1 uitreiking 21-11-2020.klein formaat

V.l.n.r. het bestuur van ’t Nest Jacob Tol (penningmeester), Clazien Veerman (coördinatrice), Gré Kwakman (voorzitter), Anita Smit (secretaris) en van het VSB Fonds Beemster Klaas Zijp (voorzitter) en Willem Schilder. (Foto: De Nivo)

Zaterdagmiddag 21 november jl. kwamen Klaas Zijp (voorzitter) en Willem Schilder van het VSB Fonds Beemster naar het nieuwe clubgebouw van ’t Nest om een cheque te overhandigen aan Jacob Tol, de penningmeester.

De cheque van 7.500 euro voor een bijdrage in de kosten van de verhuizing van de Foksiastraat naar De Opperdam werd overhandigd in het bijzijn van de overige bestuursleden. De geste werd in grote dank aanvaard.

Klaas Zijp en Willem Schilder kregen een rondleiding door het ruime en mooi ingerichte clublokaal van ’t Nest.

Zodra het mogelijk is, zal de nieuwe locatie officieel worden geopend.

Activiteiten
Nieuws
ONZE CLUB DOET MEE AAN DE CLUB IS KONING ACTIE VAN DE VOMAR! STEUN ONZE CLUB DOOR BOODSCHAPPEN TE DOEN BIJ VOMAR! Spek eenvoudig én geheel kosteloos onze clubkas door boodschappen te doen bij Vomar