Sponsoren

Onze vereniging kan niet bestaan zonder de steun van sponsors en donateurs. Gelukkig hebben we een aantal trouwe sponsors, op wie wij ieder jaar een beroep mogen doen.

Nieuwe sponsors zijn uiteraard van harte welkom! Draagt u onze vereniging een warm hart toe en wilt u ons steunen? Klik dan hier en meld u aan.

  • Ook in 2023 heeft onze vereniging meegedaan met Rabo ClubSupport. Wij mochten een mooi bedrag in ontvangst nemen. Heel veel dank aan de Rabobank en aan iedereen die op onze vereniging heeft gestemd!
  • Van Stichting Sint Nicolaas Comité Volendam ontvangt onze vereniging jaarlijks een bijdrage voor het sinterklaasfeest.
  • Onze vereniging doet mee met de Club is Koning actie van Vomar. Ouders/verzorgers van) onze deelnemers en onze vrijwilligers mogen meesparen en kunnen  eenvoudig en geheel kosteloos onze clubkas spekken door boodschappen te doen bij Vomar. Door onze clubcode: VRVO2021 aan de Klant-is-Koning kaart te koppelen, kan iedereen automatisch meesparen voor onze club. Vomar maakt ieder kwartaal 0,5 % van het bedrag dat aan boodschappen wordt besteed over naar onze club. Dank aan iedereen die meespaart voor ‘t Nest!
Activiteiten
Nieuws
VLOG ‘T NEST LEERLINGEN GROEP 7 PETRUSSCHOOL De leerlingen van groep 7 van de Petrusschool in Volendam hebben een rondleiding gehad bij de LOVE en kregen daarna de opdracht een vlog te maken over een actueel of lokaal onderwerp