Sponsoren

Onze vereniging kan niet bestaan zonder de steun van sponsors en donateurs.

Voor het vervoer van onze deelnemers hebben wij de beschikking over een busje, dat mede kan rijden door de financiële bijdrage van een groep trouwe sponsors. Door de medewerking van een groep vrijwillige chauffeurs kan ieder die dat wil daar gebruik van maken. Ook Stichting Invident, Stichting De Pinguins en Stichting Club en Buurthuiswerk rijden met deze bus. Onze bus is dus onmisbaar voor alle gebruikers.

Daarnaast hebben we enkele vaste sponsors die onze vereniging steunen.

  • Ook in 2023 heeft onze vereniging meegedaan met Rabo ClubSupport. Wij mochten een mooi bedrag in ontvangst nemen. Heel veel dank aan de Rabobank en aan iedereen die op onze vereniging heeft gestemd!
  • Van Stichting Sint Nicolaas Comité Volendam ontvangt onze vereniging jaarlijks een bijdrage voor het sinterklaasfeest.
  • Onze vereniging doet mee met de Club is Koning actie van Vomar. Ouders/verzorgers van) onze deelnemers en onze vrijwilligers mogen meesparen en kunnen  eenvoudig en geheel kosteloos onze clubkas spekken door boodschappen te doen bij Vomar. Door onze clubcode: VRVO2021 aan de Klant-is-Koning kaart te koppelen, kan iedereen automatisch meesparen voor onze club. Vomar maakt ieder kwartaal 0,5 % van het bedrag dat aan boodschappen wordt besteed over naar onze club. Dank aan iedereen die meespaart voor ‘t Nest!
Activiteiten
Nieuws
KERSTVAKANTIE 25 DECEMBER T/M 5 JANUARI De club is gesloten van maandag 25 december tot en met vrijdag 5 januari 2024